Absorbție de peste 1,5 miliarde de euro de la începutul acestui an pentru agricultura României

ion mocioalca conferinta psd
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Sume importante vor intra în conturile fermierilor din România, care pot pregăti astfel din timp anul agricol. Ajutorul financiar venit de la Comisia Europeană acoperă o parte importantă din lipsurile agriculturii românești.

Peste 1,5 miliarde de euro au fost atrași de România de la începutul anului pentru agricultura din țara noastră. „Suma virată de Comisia Europeană reprezintă rambursările pentru plățile directe achitate deja în conturile fermierilor români de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, astfel încât aceștia să poată pregăti din timp anul agricol.”, explică senatorul Ion Mocioalcă.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

Petre Daea, ministrul PSD al Agriculturii, susține că se va aduce în țară fiecare euro pus la dispoziția agriculturii și dezvoltării rurale de către Comisia Europeană. „Suntem în graficul asumat privind accesarea fondurilor europene și vom continua pe acest drum al acordării la timp a subvențiilor necesare, utile și cuvenite, având tot timpul în preocuparea noastră sprijinirea fermierilor noștri.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/