Absolvenții UVT își iau rămas bun de la școală într-o festivitate organizată în Piața Libertății

coverceremoniadeabsolvire2023 768x432

Universitatea de Vest organizează Ceremonia de Absolvire dedicată Promoției 2023 UVT duminică, în 16 iulie, de la ora 11, în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.

La ceremonia din Piața Libertății vor participa studenții Promoției UVT 2023, conducerea UVT, decanii și prodecanii facultăților, alături de care se vor afla liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate, cât și invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT.

În intervalul orar 11 – 13, programul evenimentului va cuprinde un moment de Flash Mob, organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport, deschiderea oficială a Ceremoniei de absolvire și mesajul rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, premierea șefilor de promoție și momentul emoționant al aruncării tocilor, dar și un concert oferit de studenții Facultății de Muzică și Teatru.

Seara, de la ora 20, tot în Piața Libertății, absolvenții sunt invitați la Graduation Party by UVT. Vor urca pe scenă DJ Mandu și RAREȘ. Ceremonia de absolvire se va încheia în jurul orei 23, cu un foc de artificii.

1000 x 100 gif logiscool