„Abia aştept să merg în Parlament! Este cel mai bun scor din istoria PSD Caraş-Severin!”

Scorul impresionant reuşit de PSD în Caraş-Severin a depăşit media naţională a partidului. Cu aproape jumătate de voturi de partea sa, 48,68%, capul listei pentru Senat, Ionuţ Narcis Chisăliţă, şi-a asigurat mandatul de parlamentar.

Viitorul nou senator de Caraş-Severin consideră că victoria PSD se bazează în principal pe doi factori: slăbiciunile adversarilor şi atitudinea PSD. Rezultatul acestor alegeri demonstrează că oamenii s-au săturat de partide care să spună doar «nu se poate, nu ne lasă UE»! Au votat pentru un program de guvernare curajos, care vrea să dea o şansă atât tinerilor cât și persoanelor care au experienţa maturităţii! Este cel mai bun scor din istoria PSD Caraş-Severin, scor ce arată munca unei echipe extraordinare!”, ne-a declarat Chisăliţă.

Ţinând cont de speculaţiile apărute în campania electorală, cum că primul de pe lista de candidaţi PSD pentru Senat se va da la o parte după alegeri pentru a-i ceda locul celui de-al doilea de pe listă, Ioan Benga, Ionuţ Narcis Chisăliţă este categoric: Abia aştept să MERG ÎN PARLAMENT! Vreau să le mulţumesc din suflet cărăşenilor pentru încrederea lor! Votul lor mă şi onorează, mă şi obligă! Îi asigur că voi rămâne un om onest, care se va bate pentru proiectele comunităţilor locale din judeţ şi, în acelaşi timp, alături de colegii mei, voi propune proiecte care să le îmbunătăţească viaţa!”

Narcis Ionuţ Chisăliţă a fost deputat în perioada 2008-2012, iar în prezent conduce grupul consilierilor locali PSD de la Reşiţa. Odată devenit senator, va fi nevoit să renunţe la calitatea de consilier municipal. Cine îi va lua locul în fruntea aleşilor locali care asigură opoziţia faţă de echipa de consilieri locali poziţionată alături de primarul PNL Nelu Popa? Rămâne să vedem.