A trecut cu mașina peste un bătrân și s-a făcut nevăzut!

Un alt accident în trafic a făcut victime în Caraș-Severin. De data aceasta victimă a căzut un bărbat din Caransebeș, în vârstă de 61 de ani. Acesta a fost lovit cu mașina de un tânăr și lăsat apoi să zacă în mijlocul drumului.

În după-amiaza zilei de 19 august un bărbat în vârstă de 61 de ani s-a prezentat la Spitalul Municipiului Caransebeş, declarând că a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni de pe strada Mihai Viteazul.

Mai mult decât atât, se pare că tânărul conducător auto a plecat de la faţa locului, lăsând victima să zacă în mijlocul drumului. Victima prezenta răni grave, dar asta se pare că nu l-a îngrijorat și pe șoferul autoturismului.

Nu a durat mult până ce oamenii legi au reușit să îl identifice pe tânărul care a trecut cu mașina peste bărbatul de 61 de ani și apoi a luat-o la goană.

„În cursul zilei de 20 august poliţiştii l-au identificat pe D.I., în vârstă de 27 ani, şoferul autoturismului. Pietonul a fost rănit grav, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la spital, unde a rămas internat”, a explicat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al ISJ Caraș-Severin.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Foto: arhivă