A tras spre vecinii lui, apoi a ascuns arma de vânătoare și mai multe cartușe în pădure!

Un bărbat de 51 de ani din Cornereva este cercetat acum după ce s-a descoperit că a tras cu o armă asupra vecinilor săi, iar apoi a ascuns-o în pădure. La sălașul lui oamenii legii au mai găsit un pistol neletal, toate deținute ilegal.

Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliția Stațiunii Băile Herculane au ridicat ieri o armă de vânătoare confecționată artizanal, 17 cartușe calibru 16 mm și un pistol neletal, toate deținute fără drept de un bărbat de 51 de ani din Cornereva.

Arma de vânătoare și muniția au fost descoperite și ridicate de polițiști dintr-o pădure din zona denumită „Iarba Moale” de pe raza comunei Cornereva. Ar fi fost ascunse în locul respectiv de bărbatul în cauză după ce duminică-seara, după ora 20.00, acesta ar fi tras cu arma în direcția a doi vecini de sălaș, fără a-i răni.

leader board 728 x 90 px

Din același sălaș polițiștii au mai ridicat un pistol neletal.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani nu este autorizat să dețină și să folosească arme letale sau neletale.

Bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tentativă la infracțiunea de omor, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.