„A schimbat mireasa”. Legătura între nunta anului și colaborarea politică între Forța Dreptei și AUR

nunta simion
untitled design set 970x90 px

Există deschidere pentru colaborarea cu Forța Dreptei, din partea AUR, spune parlamentarul Claudiu Chira. În context, fostul deputat liberal povestește că a fost invitat la nunta lui George Simion, însă a refuzat să participe. Din punctul lui de vedere, această nuntă a fost una artificială, un eveniment organizat pentru ca liderul AUR să obțină capital electoral.

Întrebat, în cadrul emisiunii Drumul Bun de la Tele Europa Nova, în ce măsură Forța Dreptei ar colabora din punct de vedere politic cu AUR, deputatul de Timiș Claudiu Chira a spus că deschidere… există. Chira a făcut apoi câteva comentarii cu privire la nunta lui George Simion la care și el a fost invitat să participe.

claudiu chira

„Nu știu cât înțeleg dânșii din doctrina de dreapta și ce înseamnă doctrină. Ei merg pe un mesaj populist. Dar deschidere este pentru că atât eu, cât și colegii mei din Parlament am primit invitație la nunta domnului Simion. Personal de la dânsul, deci deschidere este. (…) E o nuntă artificială, spuneau și alți colegi de prin politică. Ați văzut mireasa schimbată astă vară. Toată lumea știa de altcineva și acum ne-am trezit cu domnișoara Ilinca, care am înțeles că este angajată la partid, la cabinetul parlamentar al dânsului. Nunta era antamată, brânza de la Becali pe drum, invitațiile au fost date, nunta trebuia să se țină. A schimbat mireasa și nunta are loc. Eu consider că nunta este un eveniment care se face în familie, între prieteni, are o semnificație, nu faci campanie electorală, aduni 10.000 de oameni și le dai brânză de la Becali.”, a declarat Claudiu Chira.

Parlamentarul a mai spus și că e posibil să îi ia un buchet de flori soției lui George Simion, după începerea sesiunii parlamentare: „Va avea mult de tras cu dânsul, nu știu cât va ține această căsătorie.”, a mai completat parlamentarul Forța Dreptei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/