A început demolarea clădirilor mai înalte decât prevede autorizația, la Dumbrăvița

demolare2

În comuna Dumbrăvița a început demolarea clădirilor care sunt mai înalte decât prevede autorizația. Noul primar a făcut apel la locuitori să nu mai construiască în mod ilegal, pentru că vor suporta consecințele.

Horia Bugarin, noul primar al comunei Dumbrăvița, anunță că instituția pe care o conduce a trecut la demolarea clădirilor mai mari și mai înalte decât prevede autorizația de construire.

Nu vă apucați de construit fără a avea acte, nu construiți mai mare sau mai înalt sau oricum altfel decât prevede autorizația. Dacă punerea în legalitate va presupune demolare atunci asta sa va întâmpla. Și au început primele demolări. În mandatul meu va fi toleranță zero la încălcarea legii”, a declarat Horia Bugarin.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei și colegul de partid al edilului din Dumbrăvița, a precizat că este alături de Horia Bugarin în demersul său, mai ales că în această comună dezvoltarea urbanistică s-a făcut haotic, în ultimii ani.

Colegul meu Horia Bugarin, primarul USRPLUS din Dumbrăvița, comună lipită de Timișoara, duce o luptă grea. Dezvoltarea urbanistică din ultimii ani s-a făcut haotic, de multe ori cu complicitatea primăriei, care a fost în mâna PSD-ului până la victoria lui Horia de acum un an. În trecut, legea a fost tratată doar ca o recomandare. Acum, cu Horia primar, lege e lege, regulile se aplică tuturor la fel. Primăria își face treaba: apără interesele comunității, indiferent pe cine trebuie să “deranjeze”. Respect, Horia, suntem cu tine”, a declarat Dominic Fritz.

demolare1