A fost una, acum sunt trei echipe de Liga a IV-a la Caransebeș

Echipa de fotbal Progresul Ezeriș își dorește să joace pe stadionul municipal din Caransebeș, solicitare cu care aleșii locali au fost de acord în cadrul unei ședințe de Consiliu Local de Îndată.

Propunerea primarului municipiului a fost perceperea de tarife pentru antrenamentele și meciurile oficiale ale echipei din Ezeriș: pentru utilizarea terenului de fotbal pentru meciuri oficiale o taxă de 200 de lei pe oră, pentru utilizarea terenului la antrenamente 50 de lei pe oră, cheltuielile aferente amenajării, trasării și tunderii gazonului vor fi suportate de către clubul din Ezeriș. De asemenea, solicitările de utilizare a terenului se depun pentru luna următoare până în data de 20 a lunii curente.

În acest fel, activitatea sportivă va fi mai animată pe stadionul din zona de agrement Teiuș. Este un lucru bun nu numai pentru că vor plăti niște tarife, ci și pentru faptul că vom vedea fotbal în plus. Microbiștii vor putea veni la stadion la fiecare sfârșit de săptămână pentru meciurile ligii a IV-a pentru că sunt 3 echipe de fotbal care activează în Caransebeș”, a menționat primarul municipiului, Felix Borcean.

Din discuțiile purtate cu reprezentanții clubului este posibil ca anul viitor, în cazul în care echipa va promova în liga a III-a, să-și mute activitatea la Caransebeș.