A doua zi de sărbătoare a Zilelor Reşiţei, sub semnul folkului. Şi rockului!

po 1000x100px (4)

Roxana Ionescu a făcut senzaţie pe scena din Parcul Tricolorului, Cristi Buică şi invitaţii săi au deschis concertul cu „Reşiţa mea”, iar rockul şi-a tăiat în final partea leului. 

Deşi a fost anunţată ca o seară dance în programul Primăriei Reşiţa, a doua zi de sărbătoare a început cu foarte mult rock, pe scenă urcând inclusiv trupe din Reşiţa. Manifestarea a fost prezentată de frumoasa Roxana Ionescu, care a ales să poarte o rochie albă, intens înflorată, şi care a reuşit să adune foarte repede reşiţenii la scenă. După ora 21, rockul s-a mutat pe scena din Centrul Civic, unde au urcat Kripton şi Iris.

În Piaţa Tricolorului petrecerea a continuat, Roxana Ionescu invitându-i rând pe rând, pe scenă, pe Camelia și George Hora, Sonar şi Red Flame.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669948307771″]

headerexpress cc

Dacă la scena Roxanei Ionescu a fost înghesuială, la scena din Centrul Civic muzica folk s-a lăsat molcom peste oraş, iar vocile cunoscuţilor Maria Gheorghiu, Cristian Buică, Dinu Olărașu şi Vasile Mardare au mai redus din toropeala zilei, atrăgând reşiţenii, puţin câte puţin. Nici urcarea celor de la Kripton pe scenă nu a produs înghesuială în Centrul Civic, ci mai degrabă a reuşit să adune rapid bikerii şi rockerii din zonă, atraşi de acordurile specifice ce au răsunat în toată piaţa. Trebuie spus că cei de la Kripton, pe lângă faptul că au cântat un rock de calitate, au avut şi unul dintre cele mai interesante spectacole de lumini şi fum, desigur ajutaţi şi de specialiştii de la Digital Media Sound, cei care au asigurat sonorizarea evenimentului. Concertul celor de la Iris a avut însă concurenţă serioasă, acesta suprapunându-se cu prima parte a „sfertului“ european de fotbal Germania-Italia.

YouTube video

Petrecerea va continua şi azi, atât în Centrul Civic, unde va prezenta Roxana Ionescu, cât şi la scena din Parcul Tricolorului, unde Angelica Herac îl va întâmpina pe Nicolae Furdui Iancu.