A doua probă de la simularea Evaluării Naționale, fără incidente în Timiș

A doua probă din cadrul simulării Evaluării Naționale s-a desfășurat fără incidente în Timiș. Pe de altă parte, aproape 400 de elevi au absentat de la matematică.

Inspectoratul Școlar Timiș anunță că și a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale s-a desfășurat fără incidente la nivelul județului, astfel că niciun elev nu a fost eliminat.

Potrivit reprezentanților instituției, la proba scrisă la matematică au fost prezenți 5.202 elevi de clasa a VIII-a, iar 377 au preferat să lipsească.

Miercuri, 22 martie, are loc ultima probă din cadrul simulării Evaluării Naționale, la limba și literatura maternă. Rezultatele la simularea Evaluării Naționale vor fi făcute publice în data de 29 martie.

1000x100 casa brutarului

La nivelul județului Timiș au fost stabilite 143 de centre de examen. În total, sunt așteptați la simulare 5.579 de elevi.

Rezultatele elevilor nu pot fi contestate și nu se fac publice. Acestea se discută la nivelul unității de învățământ. După introducerea rezultatelor elevilor vom realiza analiza acestora și vom propune măsuri de îmbunătățire în unitățile de învățământ unde constatăm rezultate mai puțin bune”, a informat Inspectoratul Școlar Timiș.