A dat primăria pe o multinațională!

larisa margineanu
banner publicitar

Viceprimarul comunei Giarmata a renunțat la poziția în care a fost ales în luna aprilie a acestui an, motivându-și plecarea printr-o decizie personală. Larisa Mărgineanu spune că are posibilitatea să își urmeze visul și să lucreze de acum într-o companie multinațională.

Larisa Mărgineanu este consilier local PNL în Consiliul Local Giarmata, iar în aprilie 2021 a fost aleasă în funcția de viceprimar al comunei. În subordine a avut compartimentele social, mediu și cel administrativ din cadrul primăriei.

„De astăzi, nu mai ocup funcția de viceprimar al comunei Giarmata. Decizia este una strict personală și pentru că îmi doresc foarte mult să nu existe speculații pe subiect, o voi explica pe scurt! Am oportunitatea de a ocupa un post într-o companie multinațională, pe care l-am dorit de foarte mult timp și pentru care m-am pregătit în toți anii de școală și de după. Îmi urmez visul și pentru mine acest pas reprezintă o împlinire personală și profesională. Pe de altă parte, renunț la funcția de viceprimar cu strângere de inimă, pentru că am început multe proiecte și am format o echipă frumoasă cu cei cu care am lucrat direct. Sunt convinsă că pot să îmi aduc aportul în dezvoltarea comunității noastre și pe mai departe, în calitate de consilier local PNL, funcție pe care o voi ocupa în continuare.”, a anunțat Larisa Mărgineanu.

Un mesaj de rămas bun a transmis și primarul comunei, Claudiu Mihălceanu. „Cu părere de rău, dar asta este situația, am înțeles faptul că doamna Mărgineanu se va duce spre o carieră profesională la care visa demult. Vom sta la discuții și vom vedea de comun acord, la majoritatea pe care o avem, care ar fi cel mai potrivit om să fie viceprimar în următoarea perioadă., a spus Claudiu Mihălceanu.

În Consiliul Local Giarmata, majoritatea este asigurată de PNL și PMP. Primarul susține că un nou viceprimar va fi ales din rândul consilierilor până la începutul lunii decembrie.