A condus spre moarte la doar 15 ani!

Accident mortal pe un drum comunal din Caraş-Severin. Un băiat de 15 ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un pom şi a căzut într-o râpă.

Polițiștii din Băile Herculane au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei 21.00, despre faptul că pe drumul comunal din afara localității Mehadica, a avut loc un accident rutier. Aceştia s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că „un minor în vârstă de 15 de ani, din Mureș, ar fi condus un autoturism pe D.C. 34, din direcția Lăpușnicel spre Mehadica. La km 1+200 m, acesta ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului de mers, ar fi intrat în coliziune laterală cu un copac, după care ar fi căzut într-o râpă, oprindu-se într-un alt copac”, spune ag. şef adj. Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În urma accidentului, băiatul de 15 ani care se afla la volan a decedat pe loc, iar pasagerul pe locul din stânga-față a fost grav rănit, fiind transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: adevarul.ro