Anunț Public

anunt public în stiri de timisoara si Resita
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Direcția Silvică Hunedoara, cu sediul în municipiul Deva, str. Mihai Viteazu, nr. 10, jud. Hunedoara titular al planului : ,AMENAJAMENT SILVIC PENTRU FONDUL FORESTIER PROPRIETATE PUBLICA A STATULUI APARTINAND OCOLULUI SILVIC DOBRA, DIRECTIA SILVICA HUNEDOARA”, (REVIZUIRE), propus a fi realizat pe raza județelor: Hunedoara, și Timiș, anunță publicul interesat asupra audierii publice a proiectului de amenajament silvic, a Raportului de mediu și a Studiului de Evaluare Adecvată care va avea loc în data de 18 septembrie 2024, începând cu ora 15 la sediul Direcției Silvice Hunedoara.

Autoritățile participante: CONSILIUL JUDETEAN HUNEDOARA,APM HUNEDOARA,APM TIMIS,GARDA NATIONALA DE MEDIU, COMISARIATUL JUDETEAN HUNEDOARA,GARDA FORESTIERA HUNEDOARA,AGENTIA NATIONALA PENTRU ARII NATURALE PROTEJATE – ST HD,DIRECTIA PENTRU AGRICULTURA A JUDETULUI HUNEDOARA,DIRECTIA JUDETEANA PENTRU CULTURA HUNEDOARA,INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA ,,IANCU DE HUNEDOARA”,INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA HUNEDOARA,DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA A JUDETULUI HUNEDOARA,OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA HUNEDOARA,PRIMARIA  ILIA, VETEL, CERBAL, BATRANA, BUNILA, LUNCA CERNII DE JOS, LAPUGIU DE JOS, ZAM, BURJUC, PIETROASA(JUD. TIMIS),INCDS ,,MARIN DRACEA” – STATIUNEA  BRASOV.

Dezbaterea este deschisă publicului interesat care poate participa la ședință sau care poate trimite comentarii în scris APM Hunedoara la adresa Deva, str. Aurel Vlaicu, nr.25, e-mail: office@apmhd.anpm.ro , sau titularului la sediul din municipiul Deva, str. Mihai Viteazu, nr. 10, jud. Hunedoara, până la data de 18 septembrie 2024.

Publicul interesat poate formula comentarii și ON LINE în timpul ședinței de dezbatere publică pe platforma google meet, accesând următorul link: https://meet.google.com/fbo-qpab-rae

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/