8 Martie de neuitat la Casa Bănăţeană

Pentru că o zi atât de specială trebuie neapărat încheiată cu o seară pe măsură, restaurantul Casa Bănăţeană organizează de 8 Martie o petrecere dedicată reprezentantelor sexului frumos. Invitaţia este deschisă atât domnilor care vor să-şi impresioneze iubitele sau soţiile, cât şi doamnelor care preferă să petreacă Ziua Femeii în mijlocul celor mai bune prietene.

Pentru seara de 8 Martie maeştrii bucătari de la Casa Bănăţeană propun un meniu plin de savoare şi rafinament. La antreu vă puteţi delecta, printre altele, cu ou umplut, tartină cu somon, castravete cu pastă de măsline şi frigărui. La felul doi veţi găsi în farfurie o îmbinare armonioasă de arome: tournedou mixt, compus din carne de pui, carne de porc, muşchiuleţ şi legume, scăldate în sos primavera. În cinstea doamnelor şi domnişoarelor prezente se va ciocni o cupă de şampanie, iar la desert se vor servi fructe proaspete scufundate în fântâna de ciocolată cremoasă.

După un asemenea răsfăţ al papilelor gustative, va fi momentul să înceapă cu adevărat distracţia. De voia bună se vor ocupa soliştii Alma Florea şi Claudiu Marian, alături de formaţia de instrumentişti.

Dacă sunteţi genul mai greu de impresionat şi încă nu v-aţi convins că trebuie să puneţi mâna pe telefon şi să faceţi o rezervare, e bine să ştiţi că toate acestea vor costa numai 70 de lei.

Pentru a vă asigura un loc la petrecere, puteţi suna la unul dintre numerele: 0255. 212.088, 0745. 419. 767. Restaurantul Casa Bănăţeană este situat la cinci minute de ieşirea din Reşiţa spre Văliug, pe partea dreaptă, în apropierea Cantonului Silvic Minda.