500 de noi locuri de muncă la Reşiţa

Veşti bune pentru reşiţenii care se află în căutarea unei slujbe: o firmă din industria automotive este interesată să deschidă o afacere în municipiu. Depunerea de CV-uri pentru primii o sută de angajaţi a început deja.

SC Trimsol Romania, companie care se ocupă de confecţionarea huselor pentru maşini, a solicitat Primăriei Reşiţa informaţii referitoare la halele industriale din oraş. Firma urmăreşte să deschidă în viitorul apropiat o fabrică în oraşul de pe Bârzava.  Pentru început este nevoie de o sută de muncitori calificaţi în cusut, pentru prima linie de producţie. Spre sfârşitul anului 2012 compania prevede noi angajări de personal, fiind nevoie de încă atâţia oameni. Recrutările nu se opresc însă aici, astfel că până în 2013 Trimsol vrea să ofere de lucru unui număr de cinci sute de reşiţeni.  „Se caută operatori maşini de cusut, operatori tăiere, mecanici, gestionari magazie, operatori CAD, şef de linie, controlori calitate, ingineri pentru departamentele de Producţie, Calitate, Logistică, Administrativ. Se oferă salarii atractive, tichete de masă, transport, prime de producţie şi condiţii de lucru excelente”, a precizat Marius Bălean, purtător de cuvânt al primăriei.

Cei care sunt interesaţi de mai multe indormaţii, dar şi să-şi depună CV-urile, se pot adresa Centrului de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, Piaţa 1 Decembrie 1918, Nr. 1A sau pot suna la numărul de telefon 0255 211 692.