400 de tone de material antiderapant pe străzile Reșiței!

Primăria Municipiului Reșița prin Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local a intervenit cu materiale antiderapante pentru îndepărtarea zăpezii și prevenirea formării poleiului pe  arterele de circulație, aleile din parcuri sau podețe.

Astfel, de vineri și până astăzi, s-a acționat pe timp de zi și de noapte cu utilaje specializate și s-au răspândit aproximativ 400 de tone de materiale antiderapante dintre care 327 de tone de nisip și 82 de tone de sare.

„Menționăm că se asigură permanența în cadrul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local și se va acționa în continuare pentru combaterea poleiului și îndepărtarea zăpezii. Pentru sesizări, poate fi apelat numărul de telefon 0735.450.985, secretariatul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, a declarat Ioan Crina, viceprimarul cu atribuții de primar al Reșiței.

Totodată, acesta le reamintește agenţilor economici, instituţiilor publice, asociaţiilor de proprietari, precum şi persoanelor juridice şi fizice că le revine obligația de a îndepărta zăpada şi gheața din jurul imobilelor, dar și ţurţurii de gheaţă de pe acoperişurile clădirilor. Aceste obligaţii sunt prevăzute în legea locală privind măsurile necesare pentru buna gospodărire a municipiului și în cea referitoare la aprobarea Regulamentului de înființare, organizare și funcționare a asociațiilor de proprietari.