40 de voluntari, 5 ore și o comună mai curată!

ciudanovita 3
Cuib de vise 1000x100

Cantități importante de deșeuri au fost adunate de pe domeniul public al comunei Ciudanovița, într-un timp record, în cadrul unei campanii de ecologizare.

În minivacanța de Mica Unire, jandarmii  cărășei, alături de colegii de la Inspectoratul Județean de Poliție, membrii Clubului Guerrilla MC Reșița, cadre didactice, studenți din cadrul Ligii UBB Reșița și localnici, au răspuns apelului făcut de primarul din Ciudanovița, Dorian Constantin Nebunu, și s-au alăturat unei campanii ce a avut drept scop ecologizarea malurilor râului ce traversează comuna.

ciudanovita 1

Așadar, cei 40 de voluntari au reușit să adune, în mai puțin de cinci ore, 421 de saci de gunoi, cauciucuri, sute de PET-uri și peste 50 de kilograme de material feros. „Într-o comună în plină dezvoltare, unde natura își urmează cursul, campania «Ciudanovița curată» a avut ca scop igienizarea râului care traversează satul Jitin și Ciudanovița, dar și locurile publice unde copiii se bucură de natură.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean „Gl.bg. Vasile Zorzor” Caraș-Severin.

publicitate si promovare in ziar

ciudanovita 2

 

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/