31 de persoane, reținute în urma perchezițiilor anti-drog. Arsenalul descoperit de polițiști

perchezitii droguri 1

Aproape 12 kilograme de cannabis, sute de doze de amfetamină, comprimate de ecstasy, pistoale, puști, telefoane mobile și mii de euro. Asta au descoperit polițiștii în urma celor 61 de percheziții făcute în Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat care introducea în țară droguri de risc. 31 de persoane au fost reținute în urma audierilor. 

Perchezițiile au avut loc joi, în 14 aprilie. În urma efectuării acestora, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și DIICOT Timișoara au ridicat aproximativ 11,8 kilograme de cannabis, 123 de doze de amfetamină, 7 comprimate de ecstasy, 25 de grame de CMC, 5 pistoale (3 tip airsoft și două cu gaze), o pușcă (cu alice) cu lunetă și muniție aferentă, 41 de telefoane mobile, un laptop, un ceas, 53.770 de lei, 7.145 de euro și 35 de grindere.

„De asemenea, au fost puse în executare 44 de mandate de aducere, iar în urma audierilor a fost dispusă reținerea a 31 de persoane, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate, în cursul zilei de astăzi, judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

perchezitii droguri 2

gif card de energie dacus 1000x100

Cercetările au scos la iveală faptul că mai multe persoane ar fi constituit o grupare infracțională care ar fi acţionat în județul Timiș, având ca preocupări traficul de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, amfetamină, precum și operațiuni  cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Gruparea ar fi fost împărțită pe mai multe paliere: de organizare/coordonare, aprovizionare, transport și depozitare, respectiv de distribuție stradală a drogurilor. 

perchezitii droguri 3

CITEȘTE ȘI: Zeci de percheziții în vest la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/