3 piese sport de nelipsit din garderobă

converse expressdebanat
1000x100 (5)

Îmbrăcămintea lejeră a devenit din ce în ce mai populară în zilele noastre datorită confortului pe care îl oferă. Atât timp cât nu ești pe lista invitaților la un party cu dress code, poți să profiți de combinații care să te ajute să îți desfășori activitățile în liniște. Pentru un plus de inspirație poți să te folosești de ideile de mai jos.

1. Tricourile și pantalonii

Odată cu venirea primăverii, am început să scoatem din dulapuri ținute mai colorate, care să ne ofere o stare de bine. Dacă de-a lungul timpului ai achiziționat piese în culori neutre, dar care să se potrivească la orice, nu a fost nici așa greșit. Totuși, e bine ca din când în când să ieși din zona ta de confort și să te reinventezi. Vei vedea că brandul Converse de la Fashion Days te poate ajuta să îți schimbi părerea și, de ce nu, să îți iei produse în nuanțe diferite. Roz, albastru prăfuit, roșu sau verde lime sunt câteva dintre opțiunile pe care le poți alege, mai ales că nu trebuie să porți aceeași culoare din cap până în picioare. Ideal ar fi să te avantajeze și să îți scoată trăsăturile în evidență. Nu uita să alegi un material din bumbac sau care să fie cât mai puțin sintetic pentru a ține urmele de transpirație la distanță.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

2. Încălțămintea sport

Intră pe site-ul Fashion Days și pune-ți în coș perechea de încălțăminte preferată. Ai la dispoziție materiale din piele naturală și ecologică, textil, plasă sau diferite combinații astfel încât să fie estetici, dar și funcționali. Gândește-te că e posibil să îi folosești pentru plimbări în aer liber, ieșiri cu prietenii sau la practicarea unui sport. Dacă alegi ultima variantă, atunci optează pentru cei speciali pentru a evita o posibilă accidentare. Folosește-te de instrucțiunile de pe site, în cazul în care nu știi ce mărime porți, de la un anumit brand. Există și posibilitatea ca un anumit produs să nu îți mai fie pe plac atunci când îl primești sau pur și simplu să ai alte așteptări. Nu te panica, totul se poate rezolva fără să te deplasezi. Citește politica de retur și urmează pașii descriși acolo.

3. Rucsacul

Adaugă pe lista ta și un rucsac în care să îți transporți bunurile. Caută modele care să aibă mai multe compartimente pentru a nu se amesteca lucrurile între ele. Unele dintre ele au și buzunare externe, astfel că spațiul poate fi ușor folosit și împărțit. Fii atent și la sistemul de închidere, pentru a nu pierde ceva în timpul deplasării. Pentru o mai mare siguranță, ia-l în calcul pe cel cu fermoar, în locul unuia care se închide cu ajutorul unei capse.

adidasi barbati expressdebanat

banner 970 x 250