„3 laureați Nobel de limba spaniolă”, la Medici`s Academica Timișoara! Un eveniment cultural de neratat!

Clinicile Medici`s și Consulatul Onorific al Mexicului la Timișoara organizează un eveniment de neratat. Joi, 5 septembrie, de la ora 19.00, se va discuta despre „3 laureați Nobel de limba spaniolă”.

Ambasadorul Mexicului în România, E.S. José Guillermo Ordorica Robles, Dr. Adrian Bădescu, consul onorific al Mexicului la Timișoara și Ing. Rufino Delgado Montenegro, consul onorific al Republicii Peru la Timișoara sunt participanți de seamă ai evenimentului care va avea loc la Medici`s Academica (librăria Cartea de Nisip), aflată pe bulevardul Circumvalațiunii, numărul 8-10.

„3 laureați Nobel de limba spaniolă” este despre Octavio Paz (Mexic), care a primit premiul Nobel pentru literatură în anul 1990, despre Camilo Jose Cela (Spania), laureat al premiului Nobel pentru literatură în 1989, dar și despre Mario Vargas Llosa (Peru), laureat al premiului Nobel pentru literatură în 2010.

Eveniment este realizat cu sprijinul Universității de Vest, al Consulatului Onorific al Mexicului la Timișoara, al Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara, al Consulatului Onorific al Republicii Peru la Timișoara, al Clinicilor Medici’s Timișoara, al Librăriei Cartea de Nisip – Librarium.