270.000 de euro pentru educație în Brădișoru de Jos!

După lucrările de reabilitare din cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Novac”, al Liceului Teoretic „General Dragalina” și al Școlii Gimnaziale „Romul Ladea”, a venit și rândul investițiilor masive atât în zona învățământului preșcolar, cât și în aceea a învățământului primar orăvițean, micuții putându-se astfel lăuda cu deprinderea bagajului de cunoștințe la standarde europene.

Lucrările privind reabilitarea Școlii Primare și a Grădiniței cu Program Normal din Brădișoru de Jos au ajuns la final. În acest context, cei 40 de copii se pot bucura de faptul că sunt destinatarii unei dotări didactice corespunzătoare, precum și ai unor condiții decente în care-și pot desfășura orele de studiu.

Clădirea instituției de învățământ a beneficiat de o reabilitare totală, ceea ce-nseamnă: ferestre și uși noi, toalete moderne, dotarea cu protecție în caz de incendiu, după ultimele norme ISU, precum și o centrală de încălzire proprie.

1000x100 casa brutarului

Întreaga valoare a proiectului a fost de 270.000 de euro, sumă obținută de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Primăria Orașului Oravița mulțumește Guvernului României că investește în educație, precizând că „acesta este cel mai important factor al unei societăți care dorește să evolueze”.