2024, tot cu Express de Banat!

edb_revelion_2024
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

La mulți ani! Să fiți fericiți, 2024 să fie anul veștilor bune, pe care Express de Banat le va face să circule mai repede către voi!

Ne-am luat la miezul nopții trecute la revedere de la un 2023 care ne-a oferit nouă, celor de la Express de Banat, de toate. Subiecte fierbinți și incitante, drame și succese, invitați de top, scandaluri și circ, povești fabuloase și investiții de zeci de milioane de euro, spectacole și anchete penale răsunătoare, plus un start furat de campanie electorală. Noi, la rândul nostru, v-am oferit vouă exclusivități și premiere, dezvăluiri, dar și informații pe care le cunosc și alții, dar n-au avut curajul ori interesul să vi le spună. De la noi ați aflat știrile care contează!

Express de Banat a scris în exclusivitate despre lucrările ilegale făcute de firma președintelui Romeo Dunca pe Muntele Mic pentru amenajarea unor trasee de mountain bike, dar și despre derapajele verbale ale acestuia, în premieră despre plecarea lui Ion Mocioalcă din scena politică, despre primari cu probleme penale sau învinuiți de ANI, în detaliu despre dosarul de trafic de minori care vizează familia Omer și Mira Radovancovici. Tot noi i-am pus față în față pe viitorii candidați la Primăria Reșița, Nelu Popa și Ionuț Popovici, să vorbească despre conflictul fizic pe care l-ar fi avut în centrul civic, evitat de toate celelalte instrumente media. La Express Live s-au spus lucrurile pe care alții se tem să le audă și le evită pur și simplu, iar Timișoara, capitala europeană a culturii, v-am prezentat-o nefardată. Am fost preferații voștri în 2023, dar ne-am atras totodată și noi antipatii. Alte câteva procese, alte câteva încercări de intimidare. Sortite eșecului.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Am intrat astăzi abrupt într-un 2024 cu 4 rânduri de alegeri, un an plin așadar, care ne va solicita la maximum. Ne încăpățânăm să rămânem la fel, să nu deviem de la politica editorială cu care v-am obișnuit, iar la finele anului poate primim din nou confirmarea chiar de la cei pe care i-am deranjat că am făcut ceea ce trebuie. Așa cum s-a întâmplat în 2023, când cel mai puternic om din Caraș-Severin, după 3 procese pierdute, a avut puterea să spună: „Sunteți buni!”

Rămâneți și în 2024 cu Express de Banat! Știrile circulă mai repede! Știrile care contează!

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/