2024, momentul retragerii lui Romeo Dunca sau anul în care devine cel mai puternic politician din Caraș-Severin!

dunca romeo presedinte cj cs
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca joacă pe o singură carte la alegerile de anul acesta! Fie câștigă încă un mandat de președinte și devine omul politic al momentului, fie se retrage pe Muntele Mic, la afacerile sale!

Sondajul comandat de PSD în Caraș-Severin nu-i mai dă nicio șansă lui Romeo Dunca la șefia Consiliului Județean din toamna lui 2024 încolo. În schimb, sondajul realizat la comanda PNL anunță o victorie categorică, lipsită de emoții, a actualului președinte.

Romeo Dunca spune că nu e deloc curios de concluziile sociologilor și că e pregătit pentru ambele variante. Și pentru victorie, și pentru înfrângere. „Dacă pierd, mă duc acasă, îmi văd de treaba mea și mă bucur că am scapăt de stresul asta, nu mai rămân în politică! Eu chiar mă sacrific, vreau să fac, știu ce este de făcut, deja am început să iau antidoturi la mersul de aici, am început să îl înțeleg mai bine. Mie doar îmi vă părea rău de cărășeni că știu pe mâinile cui vor ajunge. Mi-e groază de ce se va întâmpla dacă domnul Hurduzeu va veni aici, pentru că se vor reînnoda toate lanțurile astea ale iubirii.”, a spus Romeo Dunca pentru Express de Banat.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

Liberalul nu e interesat de nicio altă funcție decât de cea de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. A spus-o cât se poate de clar, dacă nu câștigă, se retrage din viața politică și renunță la administrația publică. „Îmi văd de treaba mea, la Muntele Mic, la City Center. Alții au luat din Caraș-Severin bani și au plecat cu ei, iar eu am venit în Caraș-Severin cu 8 milioane de euro. Eu sunt al Carașului mai mult decât Hurduzeu și mai mult decât Popovici, pentru că eu am crezut în el și am venit cu tot ceea ce am avut eu. Am venit cu bani la City Center și ați văzut ce a ieșit, am venit cu bani pe Muntele Mic și ați văzut ce a ieșit! Ghinionul cărășenilor este că sunt oprit să nu fac pe mai departe ce știu și ce aș putea să fac. Carașul astăzi este căminul meu, mai mult decât Timișoara sau Maramureș, eu sunt cărășean prin curajul de a crede în el!”, a mai comentat șeful CJ.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/