2024 aduce investiții de peste 1,7 milioane de lei pentru liceul din Mehadia

scoala digitala

Printr-un proiect european, administrația locală din Mehadia dotează liceul din comună cu mobilier nou și echipamente digitale.

Echipa primarului Grigore Bardac lucrează la caietul de sarcini pentru proiectul european câștigat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, prin care Liceul „Nicolae Stoica de Hațeg” va fi dotat cu mobilier modern, echipamente IT și materiale didactice. Valoarea investiției se ridică la puțin peste 1,7 milioane de euro. Achiziția tuturor acestor echipamente se va face în prima parte a acestui an.

Lucrăm la caietul de sarcini pentru proiectul de digitalizare școli pe fonduri europene, după care facem achiziția de echipamente, mobilier și materiale didactice. Bănuiesc că se vor derula rapid toate aceste proceduri, și nu va trece mult timp până când vom reuși să aducem toate aceste echipamente la liceu. Vorbim despre dotarea cu mobilier școlar a claselor și a două laboratoare noi de specialitate, precum și despre achiziția de table interactive și o întreagă gamă de echipamente de ultimă generație necesare actului educațional”, a declarat Grigore Bardac, primarul comunei Mehadia.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Foto orientativ

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/