2023 – anul cu o singură medie de 10 la Bacalaureat, în Caraș-Severin

eleva 10 traian doda

Spre deosebire de alți an, 2023 a fost sărac în privința mediilor de 10 pe care elevii din județ le-au obținut la examenul maturității.

O singură medie generală de 10 anul acesta la sesiunea din iunie-iulie a examenului de Bacalaureat, în Caraș-Severin. Performanța a fost obținută de o elevă a Colegiului Național „Traian Doda” din Caransebeș, actualmente studentă a Universității de Vest din Timișoara. Zecele mult dorit a fost obținut de Anca Stanoev (foto), șefa de promoție a colegiului din Caransebeș, și care, anul acesta în aprilie, a fost medaliată cu bronz la Olimpiada Națională de Matematică. Tânăra nu este pasionată doar de matematică, ci și de literatură, scrie poezie, iar când nu se dedică studiului, se deconectează făcând drumeții. CITEȘTE ȘI: Rezultate finale la Bacalaureat. O medie de zece în Caraș-Severin!

La sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat s-au mai remarcat cu note mari și tinerii Ionuț Birescu, cu media 9,86, și Rebeca Evangheline Fiat, cu media 9,80. Ambii sunt din Caransebeș și s-au clasat pe locurile II, respectiv III, la nivel județean. Ionuț Birescu a absolvit Colegiul Național „Traian Doda”, iar tânăra Rebeca Evangheline Fiat – Colegiul Național „C.D.Loga”.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare medie la Bac din Caraș-Severin a fost obținută de un elev de la „Traian Doda”

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/