1500 de studenți încep noul an universitar la UBB Reșița!

studenti ubb resita
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

UBB Reșița își deschide astăzi porțile pentru un nou an universitar. Peste 500 de studenți pășesc în anul I.

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2024-2025, la UBB Reșița, este programată pentru ora 12, în Aula Magna a centrului universitar, eveniment la care sunt invitați să participe studenți, părinți și cadre didactice.

Dacă anul trecut au urmat cursurile 1410 studenți, în acest an, peste 1500 de tineri au spus da UBB Reșița. 500 de boboci pășesc în anul I, studenți la licență, iar cei înscriși la master sunt în jur de 190. Directorul Andrade Bichescu apreciază pozitiv rezultatele admiterii din această vară întrucât, de câțiva ani, instituția pe care o conduce a reușit să înregistreze o creștere a numărului de studenți înscriși în anul I. Concret, anul acesta la nivelul studiilor de licență, sunt cu 21% mai mulți înscriși confirmați față de admiterea din anul 2023, respectiv cu 9% la masterat

Mai mult, Centrul UBB din municipiul de pe Bârzava vine cu o nouă ofertă educațională, mai exact un alt program educațional de licență și masterat la Facultatea de Economie și Gestiunea Afacerilor. Este un program în cadrul căruia studenții se pot pregăti în domeniul administrării afacerilor și turismului, la cele mai înalte standarde academice și profesionale.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiri Timisoara Muzeul TM

În pragul noului an universitar, centrul reșițean își primește studenții într-un campus funcțional. Acesta dispune de camere cu baie proprie în care sunt cazați câte doi studenți în baza unei taxe de sub 200 de lei pe lună. „Complexul dispune și de cantină care are tot ce-i trebuie însă, în prezent, nu funcționează pentru că nu sunt suficiente solicitări din partea studenților cazați în cămin. În total, sunt 360 de locuri de cazare însă căminul este ocupat sau urmează să se ocupe în procent de aproximativ 70% dacă ne raportăm la cererile existente în momentul de față. Mai avem deci posibilități de cazare și pentru alți doritori”, spune Andrade Bichescu.

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/