15 lei în 15 august! Filme de top la preț special în cinematografele din Reșița și Caransebeș

cinema

În 15 august – zi liberă în România – cinefilii sunt așteptați în cinematografele din Reșița și Caransebeș. Cele mai tari filme ale momentului vor putea fi vizionate la un preț special.

Surpriză pentru iubitorii de film, dar și pentru cei care doresc să petreacă de ziua liberă de Sfânta Maria Mare urmărind o producție fresh. Cinematografele din Reșița și Caransebeș vor avea program special. Ba mai mult, cele 6 filme proiectate luni, 15 august, vor avea și un preț special: 15 lei/persoană!

„Gașca animăluțelor”, filmul cu superanimale pentru copii, va rula și în această săptămână. Câinele lui Superman face echipă cu o pisică zburătoare pentru a opri fărădelegile, în timp ce Superman este în vacanță.

YouTube video

Plasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, „Minionii 2/Minions: The Rise of Gru” în format 3D prezintă un Gru de 12 ani care crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor.

YouTube video

A doua parte a filmului „Orfana” – apărut în anul 2009. „Orfana: Îngerul Morții” vorbește despre saga terifiantă a lui Esther care continuă în acest prequel palpitant. După ce orchestrează o evadare strălucită dintr-un centru psihiatric estonian, Esther călătorește în America, dându-se drept fiica dispărută a unei familii bogate. Totuși, apare o întorsătură neașteptată care o pune față în față cu o mamă care își va proteja familia de „copilul” criminal cu orice preț.

YouTube video

Cinci asasini aflați într-un tren de mare viteză află că misiunile lor au ceva în comun. În „Trenul asasinilor”, Ladybug (Brad Pitt) este un asasin ghinionist hotărât să-și facă treaba pașnic. Soarta însă poate avea alte planuri, pentru că cea mai recentă misiune a lui Ladybug îl pune pe un curs de coliziune cu adversari letali de pe tot globul – toți cu obiective conectate, dar conflictuale – în cel mai rapid tren din lume. Sfârșitul liniei este doar începutul în această plimbare emoționantă prin Japonia modernă.

YouTube video

Al patrulea film din seria Thor, „Thor: Iubire și Tunete/Thor: Love&Thunder”, vine în cinematografele cărășene, formatul 3D fiind un mare plus pentru iubitorii de efecte speciale. Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor).

YouTube video

CINEMATOGRAFUL DACIA REȘIȚA

Ora 11.00 – Gașca animăluțelor – dublat în limba română
Ora 13.00 – Minionii 2 3D – dublat în limba română
Ora 15.00 – Minionii 2 3D – subtitrat
Ora 16.30 – Orfana: Îngerul Morții
Ora 18.30 – Trenul asasinilor
Ora 21.00 – Thor: iubire și tunete 3D

CINEMATOGRAFUL LUNA CARANSEBEȘ

Ora 11.00 – Gașca animăluțelor – dublat în limba română
Ora 13.00 – Minionii 2 3D – dublat în limba română
Ora 15.00 – Minionii 2 3D – subtitrat
Ora 16.30 – Orfana: Îngerul Morții
Ora 18.30 – Trenul asasinilor
Ora 21.00 – Thor: iubire și tunete 3D

banner 1000 x 100 hd