11 medalii pentru Reșița la „naționalele“ de marș! [FOTO]

Reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea și ai Universității „Eftimie Murgu” din Reșița au cucerit șase medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Campionatele Naționale de Marș pentru seniori, tineret și juniori, desfășurate duminică, 24 martie 2019, în municipiul Botoșani. Dintre cele 11 medalii, două au fost obținute în concursurile pe echipe.

„După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, iată că și în acest an studenții universității au reușit să obțină rezultate deosebit de onorante pentru municipiul de pe malul Bârzavei!“, transmite prorectorul UEMR, Cristian Chioncel.

Reprezentanții UEMR și-au trecut în palmares titlul național la 20 km marș seniori, cu echipa formată din Narcis Mihăilă, Marius Cocioran și Atila Balog. La feminin, echipa formată din Mihaela Pușcașu (anul I MCA), Mihaela Acatrinei (anul III – EFS), Lăcrămioara Căruceriu (anul I – MCA) și Loredana Cocoș (anul I – EFS) a devenit campioană națională la senioare.

Nouă medalii au fost obținute la individual. În competiția masculină, la seniori, podiumul a fost în exclusivitate reșițean, cu Narcis Mihăilă campion național, urmat de Marius Cocioran și de Ionuț Pleșu. De asemenea, și la feminin – senioare, podiumul a fost în exclusivitate cucerit de studentele reșițene, prin Mihaela Pușcașu (anul I – MCA) – aur, Mihaela Acatrinei (anul III – EFS) – argint și Lăcrămioara Căruceriu (anul I – MCA) – bronz. La tineret, reprezentanții universității reșițene au obținut două titluri de campioni naționali și o medalie de bronz, prin Lăcrămioara Căruceriu (anul I – MCA) – aur, Ionuț Pleșu – aur, și Remus Rădoi (anul II – EFS) – bronz.

După această competiție, sportivii studenți ai capitalei Banatului de Munte ne vor reprezenta în data de 20 aprilie la Campionatele Balcanice de Marș, din Grecia, iar în perioada 19-20 mai, la Cupa Europei de Marș, competiție ce va avea loc în orașul Alytus din Lituania.