10 puncte pentru un oraș de nota 10

pasere bebe candidat independent
untitled design set 970x90 px
  1. Respect pentru oameni – apă potabilă, canalizare şi gaze naturale la prețuri decente –Toate gospodăriile vor fi conectate la utilitățile de bază. Voi extinde programul de reabilitare termică a blocurilor de locuințe.
  2. Educaţie la cele mai înalte standarde – Toate unitățile de învățământ vor fi modernizate și fiecare clasă va avea măcar un computer. Învățământul dual va fi diversificat.
  3. Un oraş modern și verde – Voi asfalta și amenaja stradă cu stradă și voi planta vegetație pentru a avea un oraș verde.
  4. Un oraş prosper – Voi amenaja un parc industrial modern și voi adopta o strategie de dezvoltare turistică.
  5. Sănătate pentru toţi – Voi adopta o strategie de modernizare și dezvoltare a sistemului de sănătate din Caransebeș și voi accesa fonduri europene și guvernamentale pentru punerea în aplicare.
  6. Un oraş mai sigur – Voi dota Poliția Locală pentru a patrula permanent, inclusiv în timpul nopții.
  7. Grijă pentru cei care au nevoie de ajutor – Voi institui un sistem de burse sociale pentru copiii din familii cu venituri mici.
  8. Din nou sport de performanță – Voi continua negocierile privind achiziționarea actualei săli polivalente din Pipirig.
  9. Un oraş modern, conectat la tehnologie – Voi asigura wi-fi gratuit în marile parcuri și în zonele centrale. Voi dota școlile cu toată aparatura necesară unei educații moderne și eficiente.
  10. O administrație modernă – Voi transparentiza integral activitatea primăriei, toate contractele încheiate de primărie și toate facturile plătite vor fi publicate pe site-ul acesteia.

 

Caransebeșul are nevoie să revină la viață după 34 de ani de nepăsare. Primarii de până acum au avut timp suficient să arate ce pot și nu au putut prea mult.

E timpul pentru o schimbare de ritm, de viziune și de implicare.

Pentru că eu îmi doresc

Respect și prosperitate. Pentru Caransebeș

bebe

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/