1 Iunie, sărbătorit în Parcul Copiilor din Timișoara cu spectacole de teatru, muzică și ateliere inedite

Primăria Timișoara îi așteaptă pe prichindei în Parcul Copiilor pentru a sărbători ziua de 1 Iunie, unde a pregătit un program bogat. Sunt pregătite spectacole de muzică și teatru, dar și o mulțime de ateliere inedite.

Sub titlul „Cireșar – luna copilăriei”, Casa de Cultură a Primăriei Timișoara a pregătit un program divers pentru ziua de 1 Iunie, la care sunt invitați să participe copii, părinți și bunici. Startul evenimentelor se dă în Parcul Copiilor, la ora 10.00. Astfel, în amfiteatrul din parc are loc spectacolul de teatru „Ursul păcălit de vulpe”, iar de la ora 11.00, un spectacol de dans de societate, care este continuat cu unul muzical și altul de dansuri populare. Seria acțiunilor continuă până la ora 18.00, când este organizat un alt spectacol de teatru intitulat „Banat de poveste”.

De asemenea, cei prezenți în Parcul Copiilor vor putea participa și la diverse ateliere, între orele 10.00 – 20.00. Printre acestea se numără un atelier de confecționare de păpuși tradiționale, o demonstrație de împletituri din nuiele, un atelier de turtă dulce, pictură pe cești de cafea, dar și un atelier de construit și pictat avioane.

leader board 728 x 90 px

Totodată, între orele 12.00 – 18.00, au loc mai multe activități sportive, precum dans pentru copii sau jocuri și concursuri distractive.