1.500 de bilete gratuite la expoziția Brâncuși de la Timișoara, de Ziua Culturii

expozitia brancusi de la muzeul de arta din timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În 15 ianuarie, Muzeul de Artă din Timișoara își deschide porțile, în afara programului de funcționare, pentru un al doilea maraton cultural în cadrul expoziției „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Cel de-al doilea maraton cultural Brâncuși are loc luni, în 15 ianuarie. Se va derula între orele 10 și 18. Accesul va fi gratuit pe baza unor bilete rezervate online aici. O persoană nu poate achiziționa mai mult de două bilete.

„Am inițiat acest eveniment special pentru aniversarea Zilei Naționale a Culturii. Alături de parteneri, am creat la Timișoara un fenomen cultural din care vrem să facă parte cât mai mulți iubitori de artă. Avem pregătite 1.500 de bilete gratuite într-o zi de luni în care, de obicei, muzeul este închis.” a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

promovare banner maxagro

Expoziția Brâncuși de la Timișoara mai poate fi vizitată până în 28 ianuarie. Până acum, peste 120.000 de oameni din toată lumea au trecut pragul muzeului să vadă operele marelui sculptor român.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/