„Luna curățeniei de primăvară”

De astăzi, la Reșița începe „Luna curăţeniei de primăvară”, care se va încheia pe data de 15 aprilie. Reabilitarea spaţiilor verzi, aleilor, trotuarelor, dar şi a rigolelor stradale vor face orașul să se schimbe la față. În plus, toate băncile din oraș vor fi vopsite.

Pe lângă îndemnul lansat reșițenilor de a ieși în stradă, municipalitatea îi avertizează pe oameni că este interzisă tăierea sau toaletarea neautorizată a arborilor şi arbuştilor de pe domeniul public şi privat al municipiului. „Deşeurile rezultate ca urmare a acestor activităţi vor fi depozitate lângă punctele de colectare a deşeurilor menajere, cât mai compact, urmând ca acestea să fie ridicate şi transportate de S.C. Brantner Servicii Ecologice S.A”, spune Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Totodată, toţi cetăţenii care doresc să se lipsească de obiecte casnice care nu mai prezintă utilitate sau fac curăţenie generală şi doresc să se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decât deşeuri menajere şi cele electrocasnice, o pot face depozitându-le pe platformele pentru colectarea deşeurilor menajere.

Pentru situaţiile când deşeurile rezultate în urma curăţeniei de primăvara nu pot fi depozitate în aceste locuri sau în containere, cetăţenii sunt rugați să comunice telefonic la S.C. Brantner Servicii Ecologice S.A. la numerele de telefon 0255/212620, 0255/212621 ridicarea acestora.

„Pe această cale, Primarul Municipiului Reşiţa, îi roagă pe toţi cetăţenii să se implice şi să sprijine cu forţe proprii eforturile Primăriei de a avea un oraş curat şi civilizat”, a adăugat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al municipalității reșițene.