Preotul penal din Agadici umblă cu necuratul

Radu Onișoru, arestat preventiv pentru că a urcat la volan fără a avea permis de conducere şi a provocat un accident de circulaţie soldat cu victime, după care a plecat de la locul faptei şi a încercat să şteargă urmele, vrea să scape de răspunderea în faţa legii prin tot felul de metode mai puţin ortodoxe.

Preotul a venit în această după-amiază la Tribunalul Caraş-Severin pentru judecarea recursului prin care acesta a cerut să fie cercetat în stare de libertate. În negura boxei, Radu Onişoru părea afectat de cele întâmplate sau poate mai degrabă de situaţia delicată în care a ajuns. Surse apropiate anchetei susţin că la dosarul de urmărire penală ar fi ajuns o declaraţie prin care o altă persoană susţine că s-ar fi aflat la volan şi nu preotul din Agadici. Poliţia are însă alte probe şi numărul celor care ajung în faţa instanţei în această cauză ar putea creşte, deoarece şi mărturia mincinoasă este pedepsită de legea penală.

Recursul declarat împotriva încheierii de arestare preventivă pronunţată de Judecătoria Oraviţa în cursul săptămânii trecute a fost examinat astăzi de un complet din cadrul Secţiei Penale a Tribunalului Caraş-Severin. S-a constatat că recursul este nofondat, ca atare, a fost respins, iar soluţia dispusă de Judecătoria Oraviţa, arestarea preventivă pentru 20 de zile, a fost apreciată ca legală şi temeinică şi a fost menţinută”, Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin

Comments

  1. […] Preotul penal din Agadici umblă cu necuratul Related Articles Share About Author Dani Stanciu […]