Preotul penal de la Agadici îşi primeşte pedeapsa

Judecătoria Oraviţa va pronunţa într-o săptămână sentinţa în dosarul lui Radu Gelu Onişoru, judecat pentru vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului, modificarea locului accidentului şi instigare la favorizarea infractorului.

Preotul fără frică de Dumnezeu stă după gratii din noiembrie 2011 şi are toate şansele să rămână acolo pentru mai multă vreme. Nu ar fi pentru prima dată, Radu Gelu Onişoru nefiind la prima condamnare. „După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit şi modificat locul accidentului, iar autoturismul implicat l-a ascuns în curtea unui imobil. Conducătorul auto a fost identificat după câteva ore pe DC 67, acesta declarând că a fost la spitalul din Timişoara să se intereseze de starea victimei. După comiterea faptei, conducătorul auto a încercat să-i determine pe T.ILIE şi un martor să declare că tânărul a căzut cu mopedul”, precizează Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.
Preotul din Agadici nu a recunoscut însă nimic şi a cerut să fie lăsat în libertate deoarece ar fi grav bolnav. “Am suferit două intervenţii chirurgicale în Penitenciarul Rahova, dar au fost nereuşite şi am nevoie de o a treia operaţie”, s-a plâns Onişoru magistraţilor. Acum aşteaptă sentinţa instanţei de fond, instanţă împotriva căreia va putea exercita cale de atac.