Inspectorul școlar cu limbaj de vagabond are onoare! A demisionat după apariția stenogramelor PSD!

Inspectorul şcolar Lucian Miclău a demisionat după ce PNL a făcut publice stenogramele discuţiilor de pe grupul TSD de pe WhatsApp.

În discuțiile ajunse pe mâna liberalilor, Miclău recunoaște, practic, cum PSD a uns mai mulți inspectori școlari și folosește un limbaj suburban, nedemn pentru un cadru didactic, cu atât mai puțin pentru un inspector școlar. Acesta nu a avut de ales după ce a pus într-o lumină mai puțin favorabilă întreg partidul, iar astăzi i-a prezentat demisia inspectorului şcolar general.

Potrivit Legii Educaţiei, este interzisă propaganda politică sau religioasă în şcoli, iar profesorii şi inspectorii şcolari nu îşi pot exprima convingerile politice în instituţiile de învăţământ sau în inspectoratele şcolare.

Ioan Moatăr, purtătorul de cuvânt al ISJ Caraş-Severin, ne-a confirmat că inspectorul şcolar Lucian Miclău şi-a depus demisia. Acesta a fost numit inspector şcolar în mai multe perioade, în luna septembrie 2012 fiind uns inspector şcolar pentru disciplinele istorie, geografie şi socio-umane. Anterior, în anul 2009, Lucian Miclău a fost chiar purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Întreaga activitate a acestuia poate fi consultată aici http://www.isjcs.ro/cv/CV_Miclau%20Lucian.pdf

 

 

foto: facebook