[FOTO/VIDEO] Dub FX a transformat SZEKUL într-un festival unic!

Originar din Australia, Dub FX creează muzică pentru suflete, combinații de stiluri cum ar fi reggae, dubstep, drum and base și hip hop au adus fanii pe Platoul Secu pentru Playground 2016 Summer Fest.

În perioada 18 – 21 august se desfășoară, în apropierea pontonului de la Secu, festivalul care devine deja o tradiție pentru reșițeni, dar nu numai. Dornicii de camping, natură și muzică bună se reunesc pentru trei zile din vară pe poiană, lăsând la o parte confortul, telefoanele și tot ce înseamnă viața de zi cu zi pentru a se apropia de natură.

dub-fx

 

Unul dintre cei mai originali artiști a ajuns în Caraș-Severin, o premieră pentru iubitorii de festivaluri. DUB FX și-a făcut apariția pe 18 august, aproape de miezul nopții, aducând vibe-ul puternic transmis de muzica lui și în pădurile din Secu. Atmosfera incendiară, combinată cu liniștea naturii, fac dintr-un festival nu atât de cunoscut un eveniment din ce în ce mai dorit, în care stilurile se îmbină perfect, neținând cont de culoare, categorie socială sau naționalitate. Apreciat prin modul său de a crea muzică, Dub FX – Benjamin Stanford pe numele său real – folosește o pedală de loop prin care își așează ritmul în stilul său caracteristic, fără playback sau aere de vedetă. Dub și-a făcut treabă într-un mod exemplar, ridicând lumea în picioare la fiecare piesă pe care o interpreta. Melodiile sale sunt inspirate din natură, astfel că locul a făcut evenimentul mai special, fiind amplasată doar o scenă în mijlocul pădurii.

Atât de așteptat la renumitul festival Untold, Dub FX nu a putut ajunge din cauza unor probleme cu transportul, dar iată că și-a făcut apariția în zona noastră. Festivalul continuă cu nume mari din muzică cum ar fi RAGGA TWINS, DUB PHASE, SERIAL KILLAZ și mulți alții, așa că… enjoy the Playground 2016 Summer Fest din Secu and BIG UP DUB!