FOTO: O plimbare pe malul Dunării

Deși ar trebui să fim preocupați deja de activitățile de iarnă, o ultimă ieșire în natură înainte de nămeți este binevenită. La o zi după ce ne-am sărbătorit țara, putem face o ieșire să ne admirăm județul. Dacă peisajul deluros din preajma Reșiței nu mai pare spectaculos, vă propunem o ieșire la malul Dunării.

Comuna Berzasca este o locație frumoasă pentru o plimbare liniștită de duminică. Puteți să parcurgeți viitorul traseu al mocăniței sau puteți profita de locație să faceți o plimbare pe malul Dunării. Dacă frigul vă pătrunde în oase, plimbați-vă în mașină, peisajul este același.

După un tur pe lângă frumoasa Dunăre, puteți să serviți o masă la una dintre numeroasele pensiuni ce își găsesc locul pe mal. Și ce altceva mai bun decât o mâncare tradițională pescărească: ciorbă de pește sau orice fel de pește proaspăt pescuit din valurile Dunării.

Nu ratați apusul! Chiar și cu nori pe cer, soarele reușește să-și etaleze razele printre puful alb al acestora. Dacă sunteți pasionat de fotografii, apusul soarelui la Dunăre vă garantează niște instantanee cu totul spectaculoase.

Comments

  1. Pakatos says:

    peisajele din jurul Resitei sunt inca foarte spectaculoase…daca stim sa le vedem cu ochii mintii…crede-ma pe cuvant…