Preotul penal se întoarce la răcoare

Radu Gelu Onişoru ar fi trebuit să ajungă astăzi în faţa instanţei de la Judecătoria Oraviţa, unde răspunde în faţa legii pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. A lipsit de la întâlnirea cu magistraţii, dar motivat.

Arestat preventiv la data de 25 noiembrie a anului trecut, după ce a provocat un accident de circulaţie cu victime, ale cărui urme a încercat să le şteargă, preotul din localitatea cărăşeană Agadici nu se simte deloc bine în spatele gratiilor, deşi e obişnuit cu închisoarea, el nefiind la prima întâlnire cu legea penală. Părintele Onişoru nu a putut fi prezentat în faţa instanţei la termenul de astăzi din motive medicale. Acesta se află internat la Penitenciarul Spital Rahova din capitală.
Judecătorii orăviţeni nu s-au lăsat deloc impresionaţi de problemele medicale ale preotului şi, în lipsa acestuia, au dispus menţinerea stării de arest preventiv deoarece temeiurile ce au determinat măsura arestării impun în continuare privarea de libertate.

“După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit şi modificat locul accidentului, iar autoturismul implicat l-a ascuns în curtea unui imobil. După comiterea faptei, conducătorul auto a încercat să determine victima şi un martor să declare că tânărul a căzut cu mopedul”, Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin

 

CITEŞTE ŞI:

Preotul penal de la Agadici nu se simte bine cu cătuşe la mâini

Preotul penal din Agadici umblă cu necuratul