EXCLUSIV „Mi-e scârbă de ceea ce se întâmplă!”

Fostul primar al Reșiței, Liviu Spătaru, așteaptă încă motivarea de la procesul prin care a fost condamnat la șase ani de închisoare. Acesta crede că momentul deliberării coincide în mod suspect cu perioada alegerilor locale și crede că este doar o piedică în ceea ce privește cariera sa politică.

La finele lunii februarie, fostul primar al Reșiței, Liviu Spătaru, a fost condamnat la șase ani de închisoare de instanța de la Craiova. Nici până la această oră însă, motivarea deciziei nu a fost publicată. „Am atacat cu recurs sentința și voi merge la Curtea de Apel. Sunt apărat de trei avocați, toți profesori universitari la Craiova. Totul se va termina cu bine, însă în vreo 2-3 ani. De șase ani durează procesul și, probabil, se va mai întinde în timp”, a spus profesorul univeristar, Liviu Spătaru.

În ceea ce privește terfelirea imaginii sale prin tribunalele din România, acesta spune că nu mai este afectat. „Am fost deja de 50 de ori la Craiova și știu că nu am nicio vină. De altfel, se va demonstra acest lucru. Mi-e scârbă de ceea ce se întâmplă! Este o făcătură politică, iar sentința a fost dată în această perioadă ca să nu mai pot candida”, a subliniat fostul edil-șef al orașului.

Cum a început „afacerea motorina”
Necazurile lui Liviu Spătaru se trag de la “afacerea motorina”, din 2007. Pe vremea când acesta era primarul Reşiţei ar fi semnat documentele prin care au fost achiziţionate cantităţi importante de motorină de la firma Petro Dan, aparţinând lui Dan Izvernari, fostul patron al echipei de fotbal din Valea Domanului. Achiziţia pe bani publici s-a făcut fără licitaţie şi pe baza unor documente false, după cum au reţinut procurorii anticorupţie în rechizitoriu. În schimbul acestor servicii, Spătaru ar fi primit cadou o excursie în Muntenegru.

Comments

  1. Andrei says:

    Ha-ha-ha! Auzi, stire in exclusivitate! Poate vreuna, care tot zgaltaie lucrurile si nu lasa omul in pace, in supararea sau dezgustul lui, o fi vrand exclusivitatea, dar mai intai trebuie sa invete sa nu-si mai roada unghiile… Daca ati avea un pic de respect, ati lasa omul in pace pentru ca nu e cel mai mare infractor! In plus, daca ati fi ziariste profesioniste, ati cauta singure detalii ca tot muriti de curiozitate sau daca ati fi inteligente, ati pricepe ca e vorba de prima instanta si astfel ati lasa omul in pace! Mai sunt atatea cai de atac, doar nu ramane totul asa! Atunci cat merita cei care omoara un om sau produc cu adevarat un prejudiciu?! Dar, ce te faci cu blondele rozatoare!