Viitorul Caransebeș are un alt viitor? Ion Bica, primul antrenament în calitate de antrenor

Viitorul Caransebeș are un alt viitor după schimbarea antrenorului, în opinia președintelui clubului de fotbal din municipiul de pe Timiș și Sebeș, Ovidiu Chimigeriu. Astăzi va fi prezentat noul tehnician în persoana antrenorului de copii și tineret Ion Bica.

„Fostul antrenor Dan Doran a decis să-și dea demisia pe care am acceptat-o, una justificată, din punctul meu de vedere. Eu am optat pentru jucători cu experienţă, iar el, consider eu, nu a reuşit nici să-i pună în valoare, nici să-i aşeze să joace pe posturile lor. Am luat act de demisia sa, am avut discuţii cu cei din conducerea clubului, am vorbit şi cu o serie de cunoştinţe din fotbalul judeţean şi am optat pentru aducerea ca antrenor a lui Ion Bica, de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş. E o provocare pentru el, ştie, în mare, componenţa lotului, din punctul lui de vedere un lot foarte bun, iar sâmbătă, în etapa a II-a, el va fi pe banca tehnică la meciul de la Berzasca”, a menționat Ovidiu Chimigeriu.

Primul antrenament al lui Bica în calitate de antrenor oficial al FC Viitorul Caransebeș va avea loc astăzi, pe Stadionul Municipal.

Dan Doran, fost jucător cu experiență, nu a dorit să comenteze declarațiile președintelui Ovidiu Chimigeriu, el renunțând, de voie, de nevoie și la grupa de copii pe care o antrena în cadrul clubului.