UPDATE: Copilul dispărut de la Dognecea, căutat din nou de poliţie

Oamenii legii şi mai mulţi săteni îl caută pe minorul de 14 ani care i-a mai pus pe jar imediat după tulburătorul caz al băieţelui dispărut şi găsit mort de la Ocna de Fier.

UPDATE, ora 4.00

Minorul dat dispărut a fost găsit la un localnic din Dognecea, la ora 3.30, şi se află într-o stare bună.  

Astăzi, ora 23.00

Organele de poliţie au fost alertate în această seară că un puşti a plecat de acasă şi că nimeni nu mai ştie nimic de el. „În jurul orelor 20.00, minorul Peica Sorin, aflat în plasament la un asistent maternal pe raza localităţii Dognecea, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.  Minorul este cunoscut cu tulburări de comportament şi autism”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

La data dispariţiei, copilul era îmbrăcat cu o bluză roşie. „Oricine l-a văzut şi poate da informaţii cu privire la identificarea acestuia este rugat să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a mai spus reprezentantul Poliţiei.

În după-amiaza zilei de 4 martie, acelaşi minor fusese dat dispărut după ce nu s-a mai întors acasă la terminarea orelor de curs. Zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici l-au căutat atunci. Minosrul a fost găsit abia în dimineaţa zilei următoare, pe raza localităţii Doclin.