Unitățile de învățământ din Caransebeș, pregătite să primească elevii. Asta deși ultimele lucrări s-au făcut în iarnă…

Înainte de începerea anului școlar, unitățile de învățământ din municipiul Caransebeș sunt pregătite să-și primească elevii. Declarația aparține primarului Felix Borcean, care a pus la dispoziția consilierilor locali o situație, oferită de Serviciul de Reparații și Întreținere cu toate lucrările efectuate în acest an la instituțiile de învățământ din patria gugulanilor.

Cu toate că liderul grupului PSD, consilierul Florin Bogdea, spune că în această vară nu s-a constituit nicio ședință cu directorii de școli pentru a le afla doleanțele, el făcând referire directă la Liceul Tehnologic Dacia pe care-l conduce, primarul Borcean spune că s-au făcut reparații și chiar unele școli au știut să se gospodărească singure, fără să mai ceară ajutorul Primăriei.

Cu toate astea, lista este foarte firavă, cele mai multe reparații fiind făcute în luna februarie, iar în perioada iunie – iulie – august școlile am putea spune că au fost ocolite, singura lucrare care s-a făcut în luna iulie fiind la grădinița PP 3 și a constat în reparații și zugrăveli la bucătărie, grup sanitar și două săli de clasă.

Primarul Felix Borcean spune că cea mai mare atenție a fost acordată în acest an Colegiului Național „C. D. Loga” pentru a finaliza lucrările la campusul școlar. „Pe lângă finalizarea proiectului pe care am reușit să-l ducem la bun sfârșit, mai avem de amenajat curtea interioară a liceului pe care ne-am propus să o finalizăm în această săptămână pentru a se putea desfășura în bune condiții festivitatea de deschidere a anului școlar. De asemenea, în aceste zile se lucrează la Școala Generală Nr. 2 din cartierul Pipirig pentru amenajarea unor săli de clasă. Tot în această clădire se vor efectua reparații capitale la acoperișul corpului vechi de clădire”, a menționat edilul Caransebeșului.