Un trotuar din Reșița, distrus de lucrări, intră mâine în reabilitare

Lucrările efectuate în primăvară pentru înlocuirea conductei de gaze naturale au lăsat în urma lor dezastru. Trotuarul care duce din centrul Reșiței până la podul de la  7 Noiembrie este plin de gropi, iar la fiecare ploaie, situația devine și mai tristă. Primăria anunță însă că se apucă de reabilitarea trotuarului.

Trotuarul de pe Bulevardul Revoluția din Decembrie intră, în sfârșit, în reabilitare. Primăria Reșița anunță că se apucă de treabă chiar de mâine. Este vorba despre porțiunea cuprinsă între Hotelul Semenic și podul de la 7 Noiembrie, greu practicabil în ultima vreme.

Intervenția va fi efectuată de Serviciul Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița, care însă nu se rezumă doar la asfaltare. „Lucrările ce se vor efectua includ refacerea trotuarului, montare pavele, marcare pistă de biciclete și amenajarea zonei verzi, ce presupune tăierea arborilor existenți care sunt îmbătrâniți și prezintă risc mare de prăbușire, și înlocuirea acestora cu un aliniament de arbori ornamentali”.

CITEȘTE ȘI: Trafic îngreunat pe cea mai importantă arteră a Reșiței! Încă 3 luni!