TRAGEDIE. Cunoscut om de afaceri din Caransebeș, înecat în barajul de la Poiana Ruscă!

Marian Văcărescu, patronul Pensiunii Natalia din Caransebeș, și-a pierdut viața în această după-amiază în apele barajului Poiana Ruscă, după ce barca în care se mai aflau alte trei persoane s-a răsturnat!

Omul de afaceri, în vârstă de 40 de ani, a plecat în această după-amiază la pescuit, împreună cu trei prieteni. La un moment dat, barca în care se aflau s-a răsturnat. Marian Văcărescu nu a mai reușit să iasă la suprafață, nefiind de găsit nici până la această oră. Doi dintre amicii săi s-au salvat singuri înotând până la mal, iar al treilea a fost salvat de alți pescari aflați pe malul lacului. Trupul omului de afaceri va fi căutat de către scafandrii de la ISU Mehedinți, cel mai probabil începând cu dimineața zilei de mâine.

UPDATE 20 iulie ora 10.30

În data de 19.07.2016, în jurul orei 18.17, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”al judeţului Caraş-Severin a fost anunţat, prin apel la 112, că pe lacul de la Barajul Poiana Rusca s-a răsturnat o barcă, iar o persoană este în pericol să se înece. Ajunşi de urgenţă la locul evenimentului, pompierii militari au constatat că era vorba de o barcă cu patru persoane care s-a răsturnat. Două persoane au înotat până la mal, una a fost salvată de nişte pescari din zonă cu ajutorul unei bărci cu vâsle, iar cea de-a patra persoană nu a reuşit să ajungă la mal.Persoana recuperată din apă de către pescari a primit primul ajutor la faţa locului şi a fost transportată la Spitalul din Caransebeş în stare de conştienţă, iar celelalte două persoane au refuzat preluarea de către Serviciul de Ambulanţă Judeean Cara -Severin. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin şi scafandrii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au desfăşurat misiuni de căutare – recuperare a persoanei înecate până în jurul orei 24.00. Astăzi, un echipaj cu 5 subofiţeri de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş, 5 scafandri de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă Mehedinţi şi Arad şi personal din cadrul grupei operative vor acţiona la locul evenimentului pentru căutarea şi recuperarea celei de-a patra persoană.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!