Traficanții de droguri, țepuiți cu șampoane și ceaiuri pentru slăbit, își așteaptă condamnarea!

Tribunalul Caraş-Severin a cerut deja cazierele membrilor grupului infracțional pentru a putea pronunța un verdict în cauză, însă după ultimul termen, judecătorul vrea să reia cercetarea judecătorească!

Tribunalul a decis „reluarea cercetării judecătoreşti, în sensul punerii în discuţia părţilor a stării de recidivă a inculpaţilor David Veleşcu şi Gabriel Constantin Komlodi, drept pentru care repune cauza pe rol şi acordă termen de judecată la data de 20 octombrie 2016”. Komlodi a fost condamnat definitiv în Germania, astfel că judecătorul cere rejudecarea acestuia şi a lui David Veleşcu, de data aceasta luându-se în calcul starea de recidivă.

Cei nouă membri ai grupării conduse de bodyguardul reșițean Mircea Răduleț au avut parte de mai multe surprize neplăcute la începutul acestui an. Mai întâi au cheltuit câteva mii de lire sterline pe șampon la plic, ceaiuri pentru slăbit și tot felul de alte cosmetice mărunte. Aceștia comandaseră în mai multe rânduri etnobotanice de pe un site care apărea ca fiind din Marea Britanie. Primele comenzi, nu foarte mari, au fost onorate fără probleme. Traficanții reșițeni au ridicat coletele cu droguri expediate prin firmele de curierat rapid și le-au comercializat mai departe pe raza municipiului. Fuseseră expediate din România și nu din Marea Britanie, dar acest lucru nu i-a alarmat pe traficanții din rețeaua lui Răduleț. Înainte de Crăciun însă, aceștia au luat o mare țeapă de la dealer-ul online. După o comandă serioasă, de câteva mii de lire sterline, traficanții au ridicat de la curier colete cu plicuri de șampon, ceaiuri pentru slăbit și creme cosmetice.

Ulterior, după trecerea sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, mascaţii şi procurorii DIICOT le-au făcut alte surprize, reţinându-i pentru trafic de droguri. În martie 2016 aceştia au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri şi substanţe psihotrope, dar şi pentru constituirea unui grup infracţional organizat. Acum își așteaptă pedepsele.