Ţigări de contrabandă, confiscate la Pojejena

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au descoperit şi confiscat peste 1.200 de pachete cu ţigări de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu autoturismul proprietate personală.

Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, aflaţi în misiune pe DN 57 A, pe raza localităţii de frontieră Pojejena, au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, despre al cărui şofer aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă. „În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de cetăţeanul român T.S., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a maşinii, cantitatea de 1.270 pachete de ţigări marca «Marble», fără marcaje fiscale. Cel în cauză a declarat că a găsit ţigările pe câmp şi dorea să le predea poliţiei de frontieră”, informează agent principal de poliţie, Roxana Costache.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 12.700 de lei, a fost confiscată, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.