Sute de înotători vin să-l omagieze pe Ioan Schuster în weekend

Părintele natației reșițene va fi omagiat la final de săptămână, printr-o competiție de anvergură care va fi găzduită de bazinul olimpic care îi poartă numele. Cupa Banatul – Memorialul Ioan Schuster va avea loc sâmbătă, 15 octombrie, la Complexul Municipal pentru Sport și Sănătate din cartierul reșițean Lunca Bârzavei.

La competiție s-au înscris aproximativ 500 de înotători din țară (Reșița, Arad, Timișoara, Hunedoara, Alba Iulia, Bacău) și din străinătate (Serbia, Bosnia&Herțegovina, Ungaria).

Întrecerea este organizată de Clubul Sportiv Școlar Reșița, în parteneriat cu Primăria Municipiului Reșița, Consiliul Județean Caraș-Severin și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

Gazdele vor fi reprezentate de înotători de toate vârstele, de la cluburile reșițene, sportivi antrenați de Adina Schuster, Nadia Câmpan, Cecilia Ardelean, Marius Crețeanu și Mihai Popilian. Se vor afla pe bloc-starturi, printre alții, Alexandru Ion, Erwin Schmelas, Denis Popescu, Theodora Careba, Emma Balint, Anton Bogdan și Maria Lala.

Intrarea va fi liberă. Concursul se va desfășura în două reuniuni: dimineața, de la ora 10.30 şi după-amiaza, de la ora 16.30.