Super amical în Valea Domanului! Vine o echipă de prima ligă!

Site-ul oficial al clubului CSM Reșița anunță că echipa pregătită de antrenorul Leo Doană va susține o partidă de verificare în compania unei reprezentante a Ligii I de fotbal.

CSM a perfectat un joc amical pentru data de 26 ianuarie, la ora 14.30, pe Stadionul „Mircea Chivu”, împotriva echipei ACS Poli Timișoara. Rosso-nerii se reunesc sub comanda lui Leo Doană în dimineața zilei de luni, 16 ianuarie, pentru începerea pregătirii în vederea reluării campionatului. În 21 ianuarie jucăm primul amical, cel mai probabil, cu Mama Mia Becicherecu Mic, pe terenul sintetic din Valea Domanului. În 26 ianuarie, jucăm cu Poli Timișoara. E un amical foarte util, Reșița nu a mai jucat de mult timp cu o echipă de primă ligă. Mă bucur că am reușit să leg meciul ăsta pentru că e un examen foarte bun chiar înainte de a pleca în cantonament. Cu această ocazie putem vedea și noile achiziții”, a declarat Gheorghe Popa, delegatul clubului reșițean.

Fotbaliștii de la CSM Reșița vor efectua în această iarnă și un stagiu de pregătire centralizat, de 9 zile, la Băile Herculane. Plecarea e prevăzută în data de 26 ianuarie, iar întoarcerea în 4 februarie.