Ștrand deschis la început de toamnă! La anul va fi mai bine… [FOTO]

Cu o întârziere considerabilă, ștrandul municipal a fost deschis la Caransebeș în urma recepției a aproximativ 60% din lucrările de reabilitare și modernizare. Deși nu are ambiții personale, primarul Felix Borcean declară că a invitat trei dintre consilierii locali din rândul PSD la festivitatea de deschidere, însă așa cum se aștepta, invitația nu a fost onorată.

„Este vreme bună, este septembrie însă și niciodată ștrandul nu a fost deschis atât de târziu, însă ne-am dorit atât de mult să facem această deschidere după lucrările ample efectuate, fie ea și la mijlocul lui septembrie. De aceea intrarea este liberă la ștrand cât mai ține vremea. Nu e nicio supărare că nu au ajuns consilierii invitați de mine, probabil nu digeră această deschidere, am fost ironizat pe rețelele de socializare că deschidem ștrandul toamna, în loc să deschidem patinoarul, am apreciat gluma, dar una peste alta, cred că finalizarea parțială a lucrărilor este un lucru bun pentru locuitorii orașului și nu neapărat pentru imaginea primarului. Mi-aș dori să pot realiza obiectivele pe care ni le propunem într-un timp foarte scurt, poate și de aceea am avut unele poticneli legate de autorizații, de documentația de care s-a legat grupul PSD, poate la unele pe drept, dar lumea trebuie să înțeleagă că suntem o echipă care nu ne dorim neapărat imagine electorală, ci îmi doresc, ca orice cetățean, ca lucrurile să se miște într-o direcție bună”, spune Felix Borcean.

Potrivit șefului de șantier, ing. Ioan Gheorghe Ștefan, directorul SPIR (Serviciul Public de Întreținere și Reparații), ceea ce a fost mai greu a trecut, iar de anul viitor toată activitatea legată de dotările ștrandului va fi reluată din timp pentru ca la data de 15 mai ștrandul să fie deschis publicului în variantă finală. Până atunci, tot mobilierul și accesoriile din interiorul ștrandul vor fi depozitate la SPIR pentru a nu fi deteriorate de vremea rece.