Stelele Banatului, la ultima ediţie?

Dan Avram, organizatorul deja renumitei întreceri de old boys din Caraș-Severin datorită numelor mari care au fost prezente la cele patru ediţii, spune că este dezamăgit de lipsa de implicare a autorităţilor în organizarea evenimentului şi că este posibil ca ediţia din acest an să fie şi ultima pe care o mai organizează.

„Noi ne-am implicat cu tot ce ne-a cerut, era normal să susţinem, dar şi mie mi-a zis domnul Avram că are foarte puţină susţinere în organizarea acestei competiţii şi că s-ar putea ca ediţia din acest an să fie ultima”, spune Cătălin Hogea, directorul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Caraş-Severin.

După ce primele ediţii au fost organizate la Reşiţa şi s-au bucurat de o participare numeroasă din partea spectatorilor, ediţia din acest an va fi organizată la Caransebeş, pe 21 ianuarie.

„Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret va susţine premierea participanţilor cu tricouri, diplome şi medalii. Şi-au confirmat deja prezenţa nume mari ale fotbalului din Caraş-Severin, foşti membri ai loturilor naţionale, precum Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Iosif Rotariu, Dan Alexa, Codrea sau fraţii Bătrânu”, a mai spus Hogea.

Competiţia va fi găzduită de Sala Polivalentă din Caransebeş.